RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Кличко розповів про підготовку Києва до проведення фіналу Ліги чемпіонів

Київ готується на найвищому рівні провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі каналу "NewsOne", передає прес-служба політика.

"Київ вперше проводить фінал Ліги чемпіонів. І ми маємо ще одну можливість презентувати наше місто і нашу країну. І ми повинні це зробити на дуже високому рівні", – сказав Кличко.

Він підкреслив, що столиця очікує на велику кількість гостей та вболівальників, які приїдуть на фінал Ліги чемпіонів. Тому, зауважив мер, міська влада готує Київ до цього – здійснює роботи з благоустрою, готує транспорт, опікується заходами безпеки.

Кличко зауважив, що ті фани, які не зможуть потрапити на НСК "Олімпійський", зможуть подивитися футбольний матч у фан-зонах, які будуть розміщені в різних районах столиці.

Кличко також зауважив, що з аеропорту "Бориспіль" до міста буде налагоджене регулярне транспортне сполучення. Зокрема, курсуватимуть 170 автобусів і фани, які мають квиток на матч, зможуть безкоштовно дістатися до міста і в зворотному напрямку. Віталій Кличко додав, що з метою безпеки, приліт вболівальників двох команд розведений по різних терміналах.

"Ми сподіваємося, що фінал відбудеться без ексцесів. Я звернувся до столичної поліції з проханням зв’язатися з їх колегами з Ліверпуля та інших міст, які мають досвід проведення заходів такого рівня, щоб не відбулося конфліктних ситуацій між вболівальниками", - сказав Кличко.

Мер Києва також додав, що футбольний матч дивитиметься на НСК "Олімпійський".

"Я купив квиток. І буду з друзями, з усіма вболівальниками дивитися матч. Це набагато цікавіше, ніж в якихось ложах", - додав київський міський голова.