RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

​Програма "Доступні продукти" дозволить утримувати мінімальні ціни на ярмарках Києва – Андрущенко

Директор КП «Міський магазин» Андрій Андрущенко повідомив, що план розвитку підприємства передбачає реалізацію програми «Доступні продукти», розробку та впровадження мапи розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі міста Києва, відкриття сучасного інтернет-магазину «Сяйво книги», а також відкриття книжкової кав’ярні та проведення реконструкції приміщень магазину «Сяйво книги».

«Згідно з програмою «Доступні продукти» на основних сільськогосподарських ярмарках Києва будуть встановлені торгові намети КП «Міський магазин» для продажу продукції за цінами товаровиробників. Поступове збільшення кількості торгових місць за програмою «Доступні продукти» має призвести до утримання цін на ярмарках Києва на мінімальному рівні, що може стати одним із додаткових позитивних чинників продуктової безпеки міста», – зазначив Андрущенко.

За його словами, власними силами комунального підприємства буде реалізовуватися розробка та впровадження мапи розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі Києва.

«Для впровадження цієї мапи проведено аналіз роботи пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі Києва у 2015–2017 роках та позначено точні місця прив'язки засобів пересувної торгівлі. Мапа буде загальнодоступною та легкою у користуванні, з неї усі зацікавлені зможуть отримати повну інформацію щодо об’єкта (номер, строк, сума, з ким укладено договір), фото об'єкту, інформацію щодо вільних місць, право на які планується реалізовуватись на торгах. Мапу вже запущено в тестовому режимі», – розповів Андрущенко.

Крім того, заплановано ряд робіт для осучаснення магазину «Сяйво книги», зокрема – відкриття на його базі інтернет-магазину.

«Відбудеться відкриття сучасного інтернет-магазину з оновленням книжкового асортименту, створенням електронних каталогів книг, ребрендингом, SEO-оптимізацією, налагодженням системи отримання, обробки та доставлення замовлень, а також впровадженням програми лояльності. Також плануємо провести тендери для реконструкції приміщень магазину «Сяйво книги», відкрити книжкову кав'ярню та читально-презентаційний простір. Вже сьогодні «Сяйво книги» має новий сучасний логотип та фірмовий стиль», – додав директор КП «Міський магазин».

Андрущенко був призначений на посаду директора «Міського магазину» за результатами конкурсу 18 травня 2018 року, а впродовж 2016-2018 рр. він виконував обов’язки директора КП. До цього він працював у громадській організації «Публічний аудит», був аудитором у Міністерстві оборони України та фінансистом у ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України». За освітою Андрущенко економіст та правовик: отримав ступінь магістра зі спеціальності «Управління міжнародним бізнесом» у 2010 та зі спеціальності «Правове регулювання економіки» у 2015 році.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: