RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​У Києві син з матір'ю врізалися в патрульне авто, ігноруючи погоню: з'явилися фото і відео

30 серпня на вулиці Березняківській у Києві поліція затримала Mitsubishi Outlander, водій якого намагався втекти від погоні, внаслідок чого врізався в авто патрульних.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент трапився близько 12:00. У патрульній машині спрацювала система "Рубіж". Це встановлена в авто камера з сигналізацією, яка спрацьовує на певні номери, внесені в базу розшуку.

Система спрацювала на номери Mitsubishi і правоохоронці зупинили авто в Голосіївському районі. Перевіривши документи, поліція викликала інспектора виконавчої служби, щоб той вилучив автомобіль. Водій не був проти, але подзвонив матері і повідомив про ситуацію. Його мама приїхала на місце події, сіла на переднє пасажирське сидіння Outlander і сказала синові просто їхати.

Слідом за авто погналися чотири патрульних авто, яким в результаті вдалося заблокувати Mitsubishi, в результаті чого службовий автомобіль отримав пошкодження.

Поліція переслідувала автомобіль, який, проїхавши через міст Патона, звернув Дніпровську набережну. Затримати порушника вдалося заблокувавши його автомобіль патрульним Prius на вулиці Березняківська.

Як зазначає видання, на Mitsubishi було пробито праве переднє колесо і водій неодноразово створював аварійну ситуацію.

Правоохоронці приступили до оформлення ДТП і інциденту в цілому. Водій не пручався, а його мама не виходила з машини. Обставини інциденту з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", 30 серпня, в Києві сталася жахлива ДТП за участю декількох машин.