RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Неадекватний водій в Києві "літав" по тротуарах, ховаючись від поліції: опубліковано відео

Вранці в п'ятницю, 7 вересня, водій, який за попередньою інформацією знаходився в стані наркотичного сп'яніння, в спробі втекти від поліції проїхав половину Києва, виїжджаючи на зустрічну смугу і тротуар, а також "пролітаючи" на червоний сигнал світлофора.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Київ Оперативний".

Водія зупинили поліцейські за порушення правил дорожнього руху на Оболоні. У процесі бесіди патрульні зрозуміли, що порушник перебуває в неадекватному стані. У свою чергу, коли водій усвідомив, що його "розкрили", він натиснув на педаль газу і спробував втекти.

В процесі гонитви водій кілька разів проїжджав на "червоний", вилітав на зустрічну смугу і пішохідну частину, створював аварійні ситуації.

Зупинити порушника вдалося лише на вулиці Славгородській, тобто в Дарницькому районі, практично на іншому кінці міста. На щастя, ніхто не постраждав. На водія склали безліч протоколів, авто забрали на штрафну стоянку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 3 вересня по вул. Кемеровської в Києві п'яний водій Peugeot спровокував лобове зіткнення, внаслідок якого серйозно постраждав водій Nissan.