У Києві атакували авто фінансиста "безсмертного полку": опубліковані фото

У Києві активісти облили машини російських дипломатів фекаліями.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст і волонтер Rodion Shovkoshytnyi, опублікувавши відповідні фото.

Києві проваджали голову "Росспівробітництва" Воробйова. Вже екс голову, він злився з посади, коли його в травні гі*ном облили. Чому облили? Бо фінансував всякі антиукраїнські "бєзсмєртні полки" і купу іншого русскомирского лайна. Проводжати його приїхали дяді і тьоті з посольства РФ, всякі російські дипломати і українські малороси", - написав він.

За словами журналіста, в цей момент повз проходили люди, небайдужі до долі країни, у яких були при собі димові шашки і пару відер з фекаліями.

"Тож, за вже традицією.... яке ж росспівробітництво без гі*на?! На машинах посольства опинилися ці кілька відер автентичного українського продукту, який чітко характеризує ту діяльність, що тут так довго провадила ця організація і її керманич. Автівкам там соромно стало, що в них поспускалися шини і повідпадали номери. А гості так і не вийшли до громадян, хоча ті їх наполегливо кликали", - розповів волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники контррозвідки СБУ викрили в антиукраїнській діяльності в Одесі "Росспівробітництво" і російського дипломата.