RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Компанія з концерну Василя Веселого завершила капремонт Борщагівського колектора: фото

Борщагівський колектор після капітального ремонту запущений в експлуатацію, проїзна частина заасфальтована, а рух транспорту відновлений.

Про це розповів Василь Веселий, власник Концерну "Київпідземшхлябуд", до складу якого входить ТОВ "Укртунельбуд", підрядник, що виконував будівельні роботи.

Як зазначається, мешканці Солом'янського району давно чекали на реконструкцію каналізаційного колектора, через аварійний стан якого систематично фіксувались локальні прориви. Як вдалося встановити, залізобетонні труби, що експлуатувались близько 50 років, потребували заміни. Фахівці "Укртунельбуду" знайшли спосіб провести капітальний ремонт у стислі строки, використовуючи метод санації, або, як його ще називають, метод "труба у трубі".

Спеціалісти встановили сучасні склопластикові конструкції з гарантійним терміном експлуатації 10 років всередині старих залізобетонних труб. Такий спосіб дозволив звести до мінімуму земельні роботи та знизити вартість реалізації проекту.

Нещодавно завершився й останній етап ремонтно-будівельних робіт − асфальтування проїзної частини на вул. Борщагівській.

"Рух транспорту всіма смугами відновлено до настання холодів, адже у несприятливу погоду ризик виникнення заторів й без того підвищується. Ми доклали зусилля, щоб вчасно виконати свою роботу та ввести у повноцінну експлуатацію проїзну частину, не ускладнюючи рух автомобілів у Солом'янському районі", - розповів Веселий.

Василь Веселий про реконструкцію Борщагівського колектора

Василь Веселий про реконструкцію Борщагівського колектора

Василь Веселий про реконструкцію Борщагівського колектора

Василь Веселий про реконструкцію Борщагівського колектора

У березні поточного року Концерн Київпідземшляхбуд ввів в експлуатацію колектор після капітального ремонту в Оболонському районі Києва. Залізобетонний трубопровід, що перебував в аварійному стані, замінений на сучасну колекторну систему.