RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві п'яний водій влаштував масову ДТП: фото і відео

У неділю, 4 листопада, в Києві сталася масова ДТП за участю чотирьох машин.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Аварія сталася на перехресті проспекту Валерія Лобановського і вулиці Андрія Головко. Вранці близько 8:45 там зіткнулися Mitsubishi Lancer, Volvo V40, Renault Logan і Lanos.

Volvo, Renault і Lanos рухалися в напрямку Севастопольської площі. За попередньою інформацією, машини зупинилися на червоний сигнал світлофора. В цей час на зустрічній смузі руху їхав Mitsubishi. З невідомих причин водій Lancer виїхав на зустрічну на повороті. В результаті цього він протаранив три автомобілі і вилетів на тротуар, де і зупинився.

За словами очевидців, коли вони підбігли до Mitsubishi, водій був весь в крові, у нього помітили травму голови. Також люди повідомили, що відчули від чоловіка запах алкоголю. Прибулі рятувальники вирізали чоловіка з машини, так як від удару затиснуло водійські двері.

Як повідомляє ресурс "Київ Оперативний", правоохоронці підтвердили, що водій Mitsubishi був п'яний. Також там уточнюють, що Lancer мчав на високій швидкості і в'їхав в Volvo. Останнього відкинуло в таксі Renault і автомобіль Pestocafe марки Daewoo.

Внаслідок ДТП госпіталізували двох постраждалих - водія Mitsubishi і чоловіка з Lanos, останній значних травм не отримав. Крім цього, на місці аварії утворився масштабний затор - розбиті машини зайняли дві смуги з трьох. Поліція з'ясовує деталі і причини інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", 3 листопада на північному заході Китаю в провінції Ганьсу в результаті масштабної автокатастрофи загинули щонайменше 15 осіб, ще 44 травмовано. А в Миколаївській області легковик влетів в військову вантажівку, обійшлося без постраждалих. Також в Києві на Шулявському мосту сталася масштабна аварія за участю трьох автомобілів.