RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Поліція зловила в Києві вже судимого квартирного злодія: фото

У Києві затримали злочинця, який проник до чужої квартири.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в середу, 7 листопада, близько 05:00 на Русанівській набережній. Чоловік через вікно заліз у чужу квартиру на другому поверсі багатоповерхового будинку. У цей момент там спрацювала сигналізація і на місце прибула поліція. Правоохоронці помітили відкрите вікно, де постійно спрацьовували датчики руху, тому переконалися - зловмисник в приміщенні.

Затриманим виявився 32-річний житель Івано-Франківська, який недавно повернувся з місць позбавлення волі. Він відбував термін за скоєння аналогічного злочину. Під час поверхневого огляду у нього виявили ювелірні вироби - ланцюжок, годинник і брошку.

Дніпровське управління поліції задокументовано подія. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом крадіжки та оголошення зловмисникові повідомлення про підозру.

Як повідомляв "Апостроф", в Київській області чоловік забив на смерть злодія, який заліз до нього в будинок. А жителі Харкова влаштували самосуд над імовірним злочинцем, якого не вперше відпустила поліція - в мережі відреагували на подію неоднозначно. У мережі опублікували відео, на якому зняли, як автомобіль поліції збив тікає злодія.