RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

​У мережі показали найтупішого домушника в Києві: відео

У мережі показали квартирного злодія, що орудує в столиці, який, не боячись камер спостереження, ходить по під'їздах і "досліджує" квартири.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

На відео видно, як невідомий чоловік заходить в під'їзд і впевнено піднімається по сходах. Далі він починає оглядати двері квартир, явно перевіряючи, якість замків і плануючи пограбування найбільш "доступної".

"Найтупіший домушник Нивок - на всіх поверхах в будинку стоять камери, а він намагається щось вкрасти. Якщо знаєте цю особу і/або домашня адреса повідомте, будь ласка, в К.О, поки він нічого зайвого не насмикав".

Як повідомляв "Апостроф", 13 вересня в McDonalds затримали чотирьох грабіжників-домушників, які попалися в руки правоохоронців під час поїдання HappyMeal.

Раніше повідомлялося, що в Києві правоохоронці затримали групу осіб, яка пограбувала квартиру на проспекті Маяковського, 20А.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві злодії-альпіністи обчистили квартиру заступника міністра економіки Максима Нефьодова, яка розташована на вулиці Шовковичній, поки він відпочивав на фестивалі Burning man в Неваді (США).