RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Приголомшливо: в мережі захопилися новим київським рестораном Sam`s Steak House Prime

У п'ятницю, 30 листопада, в Києві відкрився новий м'ясний ресторан Sam's Steak House PRIME, створений командою Sam's Steak House на Жилянській, що існує з 1996 року.

Заклад розташувався за адресою Бултварно-Кудрявська, 3 (колишня Воровська).

У мережі вже бурхливо відреагували на відкриття закладу, відмічає оригінальний підхід до оформлення та порівняно демократичні ціни.

Так, одним з перших встиг побувати у новому Sam's Steak House Prime на Бульварно-Кудрявській головний редактор PLAYBOY Україна Влад Іваненко, який поділився враженнями на своїй сторінці в Facebook.

«Одним з перших побував у новому Sam's Steak House Prime на Бульварно-Кудрявській, 3 (Воровського колишня). Що хочу відзначити. Скандинавські справи (метал, камінь, дерево), колони і підлогу зі справжньої солі (так, лизнув разок), дуже потужна гриль-зона, і, звичайно, меню. Наприклад, стейк розміру з половину мене 350 гривень. Можна собі дозволити. І в цілому ціни такі ж, як у вашому улюбленому Sam's на Жилянській. Тут же є варіант покуштувати стейк з мармурового м'яса вагю, запиваючи віскі будь-якої складності. Ми нарахували 2500 пляшок цього напою. Пий - не хочу », - написав Іваненко.

Високо оцінив новий заклад і відомий експерт у сфері медіа і комунікацій, а також ресторанний критик Сергій Дідковський.

«Видалось потрапити в нього до відкриття, і я скажу так: приголомшливо. У них вийшло перестрибнути цю високу київську планку ресторанного побуту.

По-перше, інтер'єр. Це - Скандинавія з її металом, камінням, деревом і сіллю. Соляні стовпи, до речі, можна спробувати на смак. Примхи заради, але вони дійсно солоні. Інтер'єр не помпезний і не химерний, а скоріше важкий і теплий. Коротше, як у великому скандинавському житло, яке захищає тебе від скверни навколишнього світу.

По-друге, тут багато повітря і простору. Є де розвернутися.

По-третє, приголомшливі карти віскі і вина, що складаються з сотень самих різних позицій - від простих і комфортних за ціною до складносурядних і дорогих.

По-четверте, Sam's - це м'ясо і перший стейкхауз в Україні (працює з 1996 року), а значить в м'ясних справах у них унікальна (тут доречно це слово) експертиза. Тут подають м'ясо з України, США, Японії. На будь-яку кишеню.

Власне, по-п'яте, про кишеню - не дивлячись на ні на що, Sam's залишається рестораном особливим, але не "дороговалютним", де ти залишаєш всі свої гроші і йдеш без штанів», - написав Дідковський.

На його думку, це ресторан, як мінімум, для середнього класу з інтер'єром (повторюся!) Хай-левел.

«До речі, тут є кімнати, в яких можна зібратися відокремленої компанією і самостійно смажити собі м'ясо. Є і шафа для дозрівання м'яса, і навіть ліфти, що спускають страви з другого поверху на перший (так, тут два поверхи). Sam's на Бульвано-Кудрявській - це вишак », - поділився враженнями Дідковський.

У свою чергу відомий київський тусовщик Артем Травкін крім лесних відгуків щодо самого ресторану, відмітив ще і його яскраве відкриття.

«Це, мабуть, було найяскравіше відкриття ресторану, на якому за останні 14 років мені доводилося побувати - опера прямо з кухні і номери балету фрідом у цьому винна. Новий Семс не такий як перший, він особливий - цьомусвідчить додаткове слово Prime в назві, і, звичайно ж, все чим він наповнений всередині:

- два поверхи, серйозна посадка, 4 залу, один з яких з приватним круглим столом на 12 осіб, з відкритим вогнем всередині, можеш сам собі смажити стейк прямо за столом.

- дизайн інтер'єру від Олега Волосовского, скандинавський стиль, кам'яні стіни, підлогу і колони з натуральної солі, максимально відкрита кухня, на якій за роботою кухарів можна спостерігати як за акторами в театрі.

- серйозна палітра віскі, тут буде мало не найбільша колекція сингл Молта в Україні - цієї колекції присвячена окрема книга з описом смаку і ароматики кожного з них.

- при вході лавка в якій можна придбати все для стейків - від самих стейків до сковорідок і ножів, приправ і солі.

Зі страв рекомендую пробувати: стейки, ребра, тартар і карпачо з грибами і трюфелем, качиний Рієті і салат зі стейком », - написав тусовщик.

Київський ресторатор Валерій Поляков зазначив також, що всередині закладу знаходиться ще магазин м'ясних кухонних аксесуарів, спеціалізована література, спеції, і навіть брендовані шкарпетки.

«У меню Україна сухого та вологого витримки і мармурове creekstone farm. В інтер'єрі - перформанс ліфт з рухомими декоративними ребрами, колони з солі, hale - гриль кімната на 12 персон, дегустаційні столи, винна кімната, колекція віскі. На відкритій кухні - Тосканський гриль і робата. Локація - будівля де колись був ресторан Шафран. Круто! Масштабно! Незвично!», - захоплено вигукнув ресторатор.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: