RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо прізвище рекетира, який влаштував напад в Києві на артиста DZIDZIO

Організатором нападу на популярного артиста і актора Михайла Хому (Дзідзьо) в п'ятницю, 28 грудня, в Києві є рекетир Михайло Мєшков, якого колишній учасник групи нібито перепродав свою частку в компанії DZIDZIO.

Про це повідомляє ТСН.

"Колишній учасник групи Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мєшкову. Але ми ставимо під сумнів правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази про продаж, тому не можемо сказати, що ця операція була законною" , - розповіла виданню PR-менеджер групи Лілія Слюсар.

За її словами, Мєшков неодноразово приїжджав в їх офіс з заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, і вимогами, щоб йому виплачувалася частка від доходу.

Лілія додала, що вони просили у Мєшкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

Згодом Мєшков перейшов до прямих погроз про нанесення тілесних ушкоджень Дзідзьо і іншим учасникам групи.

І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.

Відзначимо, що в день нападу артист так і не зміг зайти в будівлю, оскільки після виходу з авто його зустрів Мєшков в компанії ще з двома невідомими чоловіками.

Вони почали висувати артисту грошові претензії, а згодом два чоловіка напали на Дзідзьо, завдавши йому кілька ударів по обличчю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Дзідзьо знає одного з тих, хто напав на нього. Крім того, пізніше сам артист розповів про деталі НП.