RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В аеропорту "Бориспіль" відкрилося нове WOG CAFE

новини компаній

Компанія WOG, добре відома мережею АЗК і мережею закладів громадського харчування WOG CAFE, відкрила нове кафе в міжнародному аеропорту "Бориспіль" в терміналі "D". Кафе працює в новому для мережі форматі — це об'єднані в одному приміщенні зони кафе і магазину.

Нове WOG CAFE розташоване на третьому поверсі пасажирського терміналу "D" міжнародного аеропорту "Бориспіль", і працює за графіком 24/7. Загальна площа закладу 47,0 кв.м.

"Ми давно йшли до відкриття WOG CAFE в головному аеропорту країни. Наш заклад в "Борисполі" незвичного формату — ми поєднали асортимент кафе і магазину. А це означає, що ще більше товарів за звичними цінами будуть доступні нашим покупцям. Окрім улюблених страв і напоїв, в кафе також будуть представлені товари в дорогу, преса", — розповідає Максим Пятаков, начальник управління громадського харчування WOG.

В меню кафе представлені: хот-доги, сендвічі, салати, весь асортимент кавових напоїв та багато іншого.

Олександра Даниленко, директор з роздрібного продажу WOG, зазначає, що за попередніми розрахунками заклад планує обслуговувати близько 800 клієнтів на добу.

"Ми, як аеропорт, найбільше зацікавлені в підвищенні сервісу та створенні комфортних умов для пасажирів. Пасажиропотік в "Борисполі" стабільно зростає в межах 20% на рік, відповідно ми відчуваємо і збільшення попиту на додаткові послуги. Тому ми впевнені, що WOG CAFE стане органічною частиною сервісу для пасажирів в аеропорту "Бориспіль" і розділить з нами філософію «пасажир понад усе». Вітаємо WOG CAFE у нашій команді і бажаємо подальшого розвитку", — коментує Георгій Зубко, заступник генерального директора з комерційної діяльності та стратегічного розвитку аеропорту "Бориспіль".

У новому закладі, як і в усіх WOG CAFE, діятиме програма лояльності PRIDE. Скориставшись додатком, кожен відвідувач закладу зможе накопичувати бонуси за покупки і списувати їх на продукцію в WOG CAFE і WOG MARKET.

Нагадаємо, керівництво мережі WOG не раз декларувало, що для розташування нових WOG CAFE розглядає транспортні хаби та інфраструктурні об'єкти, оскільки саме цей напрямок цікавий компанії з точки зору попиту серед клієнтів.

Відзначимо, що в порівнянні з 2017 роком, у 2018-му продаж гарячих напоїв в мережі WOG виріс на 13% (30 млн. порцій у 2018 р. проти 26 млн. горнят у 2017 р). Крім цього, у 2018 році середній чек WOG CAFE збільшився на 13% у порівнянні з минулим роком. А саме: зростання середнього чека WOG CAFE на АЗК склав 14%, у WOG CAFE в Інтерсіті — на 32%, а в кафе сіті-формату — на 12%.

За кілька років роботи в Україні мережа WOG CAFE встигла заробити репутацію лідера на ринку харчового рітейлу, представляючи свою продукцію не тільки на АЗК та в 16 швидкісних потягах Інтерсіті, але й в мережі міських кав'ярень у Києві та Львові. За даними маркетингового дослідження міжнародної компанії Nielsen, компанія WOG стала лідером серед мереж автозаправних станцій в категорії "кава" в 2017 році.