RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві заєць вдарив контролера і влаштував істерику в тролейбусі: відео

У Києві безквитковий пасажир тролейбуса відмовився платити штраф, напавши при цьому на контролера.

Про це в Facebook повідомив КП "Київпастранс".

Зазначається, що інцидент стався ввечері 15 січня.

"Коли пара контролерів (жінка 22 роки та чоловік 26 років) зайшли на зупинці завод "Промзв`язок" у тролейбус, що слідував за маршрутом №27, та розпочали перевірку проїзних документів згідно посадової інструкції, жінка-контролер попросила вище зазначеного пасажира показати закомпостований квиток, натомість пасажир не зміг підтвердити сплату свого проїзду і заявив, що взагалі не знає, де його квиток, який він "ніби-то мав і компостував", та почав просуватися до виходу на кінцевій, відмовляючись сплатити штраф за безквитковий проїзд", - сказано в повідомленні.

Комунальники пояснили, що контролер-чоловік перегородив порушникові вихід, а коли той намагався вискочити - не пустив його.

"Тоді порушник вдарив в обличчя кондуктора-чоловіка і, вхопившись руками за поручні, почав бити ногами в спину. Жінка-водій перелякалася і вискочила з тролейбуса, щоб терміново зателефонувати на 102, щоб викликати наряд поліції. Тільки тому, що водій вчасно відреагувала і заблокувала двері транспорту, порушник не втік", - сказано в повідомленні.

У підприємстві запевнили, що даним випадком вже займаються правоохоронні органи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві водій збив солдата ЗСУ.