RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві розгорівся скандал через напад кондуктора на жінку з дитиною: фото і відео

У четвер, 31 січня, в Києві в автобусі кондуктор штовхнув жінку з дитиною і розбив їй телефон.

Про це в Facebook повідомила потерпіла, киянка Поліна.

За її словами, інцидент стався в автобусі маршруту №46.

"Штовхнув мене на дитину зі словами "я що повинен по ногах ходити?". Я перепитала, це він мені? Він відповів - тобі ідіотка, кому ж ще. Я не звикла, щоб зі мною так спілкувалися. У будь-якій такій ситуації я дістаю телефон і включаю камеру. Включила, направила на нього. Ось що встигла зняти, до того як він схопив мене за руки і почав їх викручувати і вибив телефон з рук. Потоптався по ньому ногами. Штовхнув мене на підлогу. Я вдарилася коліном, зараз воно розпухло. Дитина моя злякалася і заплакала. Айфон - розбитий повністю і верхнє і нижнє скло. Поцарапала палець", - пише Поліна.

Вона пригрозила кондуктору викликати поліцію, проте це на нього не вплинуло. Пізніше він також атакував пасажира, який заступився за жінку.

"Мені в автобусі почали знаєте що кричати? Пряма мова: Не чіпайте і не заводьте його. Він неадекватний. Так якого біса неадекватний їздить і працює з людьми? А якщо він покалічить когось? Вийшли з автобуса на зупинці кінцевій. П'ятеро людей мені сказали, що він так завжди поводиться і всі бояться починати з ним що-небудь з'ясовувати, тому що знають, що він такий хворий. Скажіть чому люди повинні таке ставлення до себе терпіти?", - задається питанням постраждала.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 28 січня в Києві відбулася небезпечна НП: у одній з маршруток прямо на ходу відпали задні колеса.