RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

​На акції протесту біля будівлі МВС у Києві застосували газ: фото і відео сутичок

14 травня біля будівлі Міністерства внутрішніх справ, де сталося зіткнення між правоохоронцями та активістами, які вимагають відставки глави МВС Арсена Авакова, був розпилений газ.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ, публікуючи фото і відео.

Так, активісти прийшли з пікетом під будівлю Генеральної прокуратури України з вимогою відставки Генерального прокурора Юрія Луценка. Потім вони пройшли маршем до будівлі Міністерства внутрішніх справ, де планували провести аналогічну акцію.

Разом з тим, спроби намотати на стовпи біля будівлі МВС попереджає стрічку були припинені правоохоронцями. В результаті між мітингувальниками і правоохоронцями виникла бійка. В ході бійки було розпорошено сльозогінний або перцевий газ.

Також правоохоронці на кілька хвилин затримали і завели в будівлю главу Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, однак, практично відразу ж він був відпущений.

У підсумку активісти продовжили свою акцію під будівлею МВС. Вони розгорнули плакати з вимогою відставки Авакова, а також озвучили в мікрофон свої претензії і вимоги.

Як повідомляв "Апостроф", олігарх Ігор Коломойський назвав обрання Володимира Зеленського на виборах президента України - спільною перемогою для нього з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.