Смерть перетворюють в шоу: опубліковано тюремний лист Кузьменко матері Шеремета

Волонтер і військовий медик Юлія Кузьменко, яку заарештували у справі про вбивство відомого журналіста Павла Шеремета, написала лист матері загиблого.

Лист опублікував в Facebook її адвокат Владислав Добош.

"Я просто хочу висловити Вам моє щире співчуття. Ви пережили те, що боїться пережити кожна мати більше всього на світі. Смерть своєї дитини. Ви три роки після цього спостерігали імпотенцію нашої структури МВС у розслідуванні його смерті. Вибачте, але Вам доведеться знову побачити, що з смерті вашого сина роблять шоу з нашою участю. Вибачте нашу країну за це. Я просто побажаю того, щоб одного разу перед Вами поставили справжніх вбивць і Ви могли б подивитися їм в очі. Тримайтеся", - йдеться в листі.

Крім цього, вона написала, що не буде намагатися переконати матір загиблого журналіста Людмилу Шеремет у своїй невинності, оскільки висновки про це повинно бути зроблено за підсумками експертиз.

Відзначимо, що директор Київського науково-дослідного інституту судової експертизи (КНДІСЕ) Олександр Рувін прокоментував той факт, щопідозрювані у вбивстві журналіста Павла Шеремета були визначені за допомогою експертизи ходи і для цього запросили британського фахівця.

Як раніше повідомляв "Апостроф", адвокат Юлії Кузьменко заявив, що у його підзахисної є незаперечне алібі.