RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві п'яний хлопець на авто начальника влаштував гонки з копами: фото "героя"

У ніч на неділю, 9 лютого, в Києві поліцейські помітили автомобіль Subaru, який порушував правила дорожнього руху і ігнорував вимоги про зупинку.

Про це повідомляє kiev.informator.ua.

Авто помітили на проспекті Леся Курбаса. Водій після вимог про зупинку спробував сховатися. Під час погоні він створив безліч аварійних ситуацій, наражав на небезпеку себе та оточуючих. Наздогнати його вдалося тільки в селі Софіївська Борщагівка на вулиці Польовій.

Після зупинки з'ясувалося, що в машині знаходилося чотири людини. Всі вони перебували в стані алкогольного сп'яніння, включаючи і водія.

24-річний хлопець на ім'я Валентин розповів, що це не його автомобіль. Машина належить його начальнику. Зазвичай він використовує її в робочих цілях, проте цього разу після вживання спиртного, він вирішив покататися з друзями і сів за кермо. Також він додав, що його позбавили прав ще чотири роки тому.

Валентин відмовився проходити тест на наявність алкоголю, але не заперечував, що перед поїздкою пив пиво. При цьому пояснити, через що він намагався сховатися від поліції він не зміг. На водія склали адміністративні матеріали за кількома статтями, включаючи водіння автомобіля в нетверезому стані.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як раніше повідомляв "Апостроф", в місті Енергодар Запорізької області п'яний водій збив дитину в колясці.