RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Порятунок рядового Барсика: в Києві люди допомогли коту, який потрапив у біду

10 лютого у Києві на Борщагівці мешканці однієї із багатоповерхівок згуртувалися, аби врятувати кота, який потрапив у біду.

Відео порятунку розмістили у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

На кадрах видно, як під деревом, на якому сидить чорний кіт, люди розтягнули блакитну тканину, аби піймати тварину під час польоту. А один із чоловіків поліз на дерево рятувати кота, який застряг між гілками. Зрештою, кота благополучно піймали та відпустили.

Українці тепло і доброзичливо відреагували на відео. Дехто почав розповідати історії про своїх пухнастих улюбленців. А іншим історія кота із Борщагівки нагадала "вірусне" відео, яке буквально підірвало мережу у 2014 році. Тоді користувачі сміялися над кадрами порятунку кота у місті Нижній Новгород (Росія). Солдат вирішив допомогти бабці зняти кота з берези. Спочатку намагався збити його із дерева пляшкою, але лише побив вікна на другому поверсі будинку. Потім військовий взяв сокиру й зрубав дерево під корінь. Береза впала й порвала ЛЕП. Щоправда, кота таки вдалося визволити з пастки.

Як писав "Апостроф" раніше, українців також повеселило відео порятунку чоловіка, який сидів у відсіку для стічних вод поблизу столичного метро "Либідська" абсолютно голий.