RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві спіймали "дует" нахабних злодіїв- "альпіністів", відео

У Києві на Троєщині правоохоронці затримали двох "квартирників-альпіністів".

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як з'ясувалося, поліцейські зловили злодіїв, коли ті з даху багатоповерхового будинку спустилися зовні в квартиру на дев'ятому поверсі. Там вони встигли вкрасти комп'ютерну техніку, побутові предмети і ювелірні прикраси. Чоловіки вийшли через вхідні двері, де на сходах залишили частину вкраденого. Потім чоловіки за допомогою альпіністського спорядження спустилися вниз. Там їх і затримали правоохоронці.

Поліцейські вилучили у чоловіків спеціальне спорядження (троси з карабіном і страховку), за допомогою яких вони пробралися у вікно квартири. Також в сумках грабіжників знайшли лом для відкривання вікон, викрутки, гайкові ключі та інші пристосування для злому.

Під час обшуку у зловмисників виявили аксесуари і гроші. Злочинцям 1972 і 1975 років народження, уродженцям Донецької області, загрожує тюремний термін. Раніше вони були також засуджені за крадіжки.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі поліцейські затримали зловмисників, які викрали велосипед, вони намагалися втекти з місця крадіжки на громадському транспорті.