RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

У Києві сталася стрілянина посеред дороги: з'явилися нові фото з місця НП

Зловмисник стріляв у вікно машини, яка, як йому здалося, "підрізала" його авто.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що порушник наздогнав машину, а коли вистрілив, поїхав в невідомому напрямку. Отримавши орієнтування з маркою і номерними знаками автомобіля підозрюваного, патрульні встановили напрямок руху і зупинили втікача на проспекті Соборності.

"Затриманим виявився житель Дарницького району, 1981 року народження, який вже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння хуліганських дій. В ході огляду його автомобіля експерти виявили та вилучили пістолет, який відправили на проведення експертного дослідження", - додав Кузьмін.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі Дніпровського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", в Дарницькому районі Києва чоловік-водій застрелив собаку жінки, яка неправильно, на його думку, перейшла дорогу.