RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Київ завмер в величезних пробках після святкових вихідних: де не проїхати, карта

У вівторок, 30 червня, після закінчення триденних вихідних з нагоди Дня Конституції, на вулицях у напрямку до центру міста зі спальних районів Києва утворилися величезні пробки, причиною яких стали ДТП, ремонтні роботи на дорогах і велика кількість автотранспорту.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Складна ситуація на мостах через Дніпро. Проїзд по Північному мосту ускладнюють дві ДТП, які тут сталися, а також дорожні роботи, які ведуться на розв'язці в районі проспекту Героїв Сталінграда.

Заблокований транспортом міст Патона, на під'їздах до нього утворилася пробка на проспекті Соборності. Перед Дарницьким мостом через ДТП зупинився транспорт на Дарницькому шосе.

Стоїть транспорт на мосту Метро, ситуація ускладнена на розв'язках біля "Лівобережної", "Чернігівської" і "Дарниці". Велика тягучка утворилася на бульварі Перова.

Найактивніший рух по Південному мосту, але для виїзду на нього потрібно вистояти пробку на проспекті Бажана, яка тягнеться до "Позняків".

У центрі Києва складно проїхати на ділянках проспекту Перемоги, бульвару Шевченка, вулиці Набережно-Хрещатицькій, Довженко, Теліги, проспекті Лобановського і багатьох інших.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в деяких регіонах можуть знову зупинити громадський транспорт. Зокрема, мова йшла про Київ.