RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві немовля відправилося в "подорож": батьки навіть не помітили зникнення

У столичній багатоповерхівці однорічна дитина проповзла сходами від першого до майже п'ятого поверху. Немовля врятувала сусідка, а ось батьки навіть не помітили відсутності дитини.

Про це повідомляє ТСН.

За словами журналістів, дитина дивом не постраждала. Сусідка, яка поверталася додому, знайшла її на сходах в одному памперсі.

"Стоїть дитина, повністю гола, в одному тільки памперсі. Я була просто шокована, і я злякалася", - сказала вона. До того ж додала, що батьки їй навіть не сказали "дякую", і малюкові не особливо зраділи, наче нічого й не сталося.

За словами ще одного сусіда сім'ї Андрія Чмихало, він вже двічі викликав поліцейських до сусідів. За його словами, батьки дитини постійно п'ють, галасують і не стежать малюками. У сім'ї росте двоє дітей - 3-річний хлопчик і однорічна дівчинка.

Сусіди розповідають, що цю сім'ю соцслужби добре знають. Близько 5 років тому у цієї ж матері вони вже забрали 5 дітей - зараз вони живуть в нових сім'ях.

"Вона випивала, часто залишала дітей самих вдома. Ми намагалися з нею працювати, щоб в квартирі вона навела лад. До позбавлення батьківських прав ми десь рік з мамою працювали, але поки мама не зробила ніяких висновків для себе", - повідомила керівник служби у справах дітей та сім'ї Солом'янської райдержадміністрації Вікторія Давиденко.

Вона також додала, що про цих дітей в службі нічого не знали, бо територіально жінка жила не тут. "Про цих дітей ми дізналися тільки сьогодні, будемо моніторити, будемо проводити роботу", - заявила вона.

Як писав "Апостроф", у Вінницькій області правоохоронці припинили діяльність так званого "модельного агентства", яке використовувало дітей для виготовлення і поширення дитячої порнографії. Так звана "студія" працювала більше трьох років.