RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві водій "сховався" від автовідеофіксаціі - покарання довго чекати не довелося

У Києві помітили чергового порушника ПДР, водій транспортного засобу закрив номери свого авто чорною плівкою.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook.

Камери відеофіксації порушень ПДР зафіксували автомобіль за перевищення швидкості, на Чоколівському бульварі столиці він рухався зі швидкістю 78 км/год, де дозволено 50 км/год

Мабуть, водій сподівався, що камери не розпізнають ДНЗ, проте система розпізнала номерний знак і водій отримав штраф.

Для нього це не перше покарання, ще у червні водій цього авто Toyota Camry порушив швидкісний режим, що зафіксували камери автоматичної фіксації у Києві — міст Північний, швидкість 85 км/год за дозволених 50 км/год. Чоловікові надійшов штраф, який він сплатив.

Зазничимо, що за будь-які маніпуляції з номерними знаками передбачена відповідальність — за ч.6. ст.121 КУпАП (штраф 170 грн, а за повторність порушення штраф 255 грн або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого).

Як повідомляв "Апостроф", на дорогах Києва почали працювати 20 камер автоматичної фіксації правопорушень. Вони вимірюють швидкісний режим руху і в разі виявлення правопорушення автоматично фіксують його.

Раніше в мережі показали цікаву оборудку власника автомобіля Skoda, який вирішив обдурити камери відеофіксації порушень ПДР на дорогах і заклеїв одну з букв на держномері автомобіля.