RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві шкуродери розкидають смертельну отруту в парках і на дитячих майданчиках: фото

У Дарницькому районі Києва біля входу в навчальний заклад було виявлено на снігу рожеву речовину, яка, ймовірно, є отрутою для бездомних тварин, котру раніше знаходили зокрема в столичному Гідропарку.

Про цю знахідку повідомили в групі мешканців житлових масивів Дарницького району в соцмережі Facebook, опублікувавши відповідні фотографії.

У повідомленні сказано, що отруту для тварин було виявлено біля школи №333 на вулиці Єлизавети Чавдар, а також біля під'їзду житлового будинку на цій же вулиці.

"Шановні учасники групи! В районі розкидається отрута для тварин, будь ласка будьте уважні, обережні і по можливості прибирайте", - сказано в підписі до опублікованих знімках.

Автор поста нагадала, що раніше в київському Гідропарку відбулося масове отруєння бродячих собак, які вмирали в жахливих муках. Відповідальність за скоєне тоді взяв чоловік, який підписується ім'ям відомого київського догхантера Святогора.

Як повідомляв "Апостроф", раніше неповнолітній шкуродер з Ізмаїла (Одеська область), який відрізав голови і лапи нещасним котам, дав свідчення.