RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Проплачений мітинг проти забудовника у Києві: псевдоінвестори жалілись на не здане житло - фото

Псевдоінвестори, що вимагають здачу житла, але не знають, як точно називаються ЖК і не мають документів на квартири, влаштували акцію протесту під ЖК "Варшавський плюс" у Києві.

Невідомі відмовлялись спілкуватись із журналістами, плутались у показах і не знали, у якому будинку їхні квадратні метри.

Інвестори, яких нібито "кинув" забудовник, не захотіли звертатись зі своєю "проблемою" у відділ продажів ЖК, де є фахові юристи. Про акцію-постановку стало відомо журналістам.

"Сьогодні біля відділу продажів ЖК "Варшавський", потім "Варшавський плюс" невідомі люди розгорнули мітинг. За їхніми словами, вони покинуті інвестори, які нібито вклались у будівництво, але до цього часу будинки не здали. Документи на квартири вони не показували, бо не мають, який будинок і де він знаходиться, вони не орієнтувались. Говорила лише одна жінка, яка назвалась Інною, вона сказала, що інвестувала у житло у будинку "Варшавський 2", але будівництво нібито не завершили. При цьому стояла біля відділу продажів "Варшавський плюс" і говорила про ЖК "Варшавський 2". Тобто вона взагалі не знає, де і який будинок. Всі інші молодики відвертались. Один теж назвався інвестором, але документів не мав, скільки коштів вклав не сказав", - зазначають журналісти.

До знімальної групи звернувся справжній інвестор Юрій Андреєв. Він зазначив, що це не перша подібна фейкова акція.

"Це уже не перші нападки на ЖК "Варшавський плюс", коли нібито інвестори приходять і розповідать, що їх "кинули". Їх немає в чатах жильців, на збори вони не з’являються тому що це фіктивні інвестори", - зазначив інвестор.

За його словами, жодних затримок і проблем із забудовником не виникало. А про будь-які зміни попереджають і прописують їх у договорах.