RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Київ скували затори вранці 17 лютого: де не проїхати

У Києві вранці 17 лютого утворилися затори. Проблеми з рухом транспорту спостерігаються у центральній частині та на лівому березі столиці.


Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Станом на 8.40 затор утворився біля станції метро "Чернігівська" на вулиці Братиславській. Ускладнений рух на Броварському проспекті біля ст. м. Дарниця, Лівобережна - у бік Русанівського мосту (особливо на в'їзді та з'їзді). Тягнучка біля ст. м. Гідропарк. Затори на проспекті Соборності, біля та на мосту Патона в напрямку правого берега. Затори на вулиці М. Бажана біля ст. м. Осокорки. На Південному мосту невелика тягучка. На Гаванському мосту – теж тягнучка.

Правий берег

Ускладнений трафік на Набережному шосе, на бул. Дружби народів. Також затори та тягнучки на вулиці Набережно-Хрещатицькій. Затор на проспекті Перемоги у бік центру. Затор на вул. Ю.Іллєнка до м Лук'янівська, тягнучка - у бік центру. Місцями затори - на вул.Глибочицькій у бік центру. Затори на пр. Глушкова у бік центру. Затори на вулиці Соборній, на Великій Кільцевій дорозі. На Чоколівському бульварі в напрямку проспекту В. Лобановського.

Центр

Затор біля Бесарабського ринку: на вул. Круглоуніверситетській, Крутому узвозі, тягнучка - на вул. Басейній. Затор - на бульварі Тараса Шевченка у бік центру.



Раніше "Апостроф" показував, як робітники укладали асфальт під час сильного снігопаду.