RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вбивство Вороненкова: на путінському ТБ висунули дивні "версії"

Російські пропагандисти в ефірі однієї з телепрограм висунули версію про те, що вбитий в центрі Києва екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков насправді живий і ховається в Ізраїлі.

Цій темі присвятили 50-хвилинну програму "Насправді", яка вийшла на Першому каналі.

Запрошена на програму Сара Перезовская запевнила, що разом зі своєю подругою нібито зустріла Вороненкова на центральній вулиці Тель-Авіва. Вона висловив думку, що він міг приїхати в Ізраїль для зміни своєї зовнішності.

У свою чергу так звана криміналіст Галина Запорожцева заявила, що вбивство депутата було нібито інсценуванням, щоб відвернути увагу людей від вибухів на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області.

"І чисто американська технологія - відвести фокус уваги від того, що там кінці в воду ховати, було сценаріровано такий злочин в центрі міста. Це така сакральна жертва. Людину було вбито - однозначно. Людина схожа на Вороненкова, але 100% це повинна підтвердити експертиза ", - заявила вона.

Продовжила переконувати телеглядачів в правдивості версії про постановочну смерть Вороненкова проросійська журналістка зі Львова Олена Бойко. Вона вважає, що в труні замість депутата могла лежати людина в масці.

В якості ще одного підтвердження було відзначено, що дружина депутата Марія Максакова нібито не була схожа на вбиту горем людину і нібито грала на публіку.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі резонансні подробиці у справі про вбивство Вороненкова.