ЗМІ знайшли нового тренера для "Шахтаря"

Після того, как румунський наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, який очолює донецьку команду з 2004 року, може залишити команду и переїхати на інше місце роботи, новим тренером "гірників" ймовірно стане молодий португальський фахівець Паулу Фонсека.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією видання A Bola, 43-річний Фонсека, який нині очолює "Брагу", повалену "Шахтарем" в 1/4 фіналу Ліги Європи, вже практично домовився про переїзд до табору "оранжево-чорних". Спеціаліст почав роботу з нинішньою командою на початку сезону і домігся з нею непоганих результатів як на внутрішній, так і на міжнародній аренах. Так, в чемпіонаті Португалії "каноніри" вже забезпечили собі фініш на 4-му місці і участь в груповому турнірі ЛЄ. Втім, видання наголошує на тому, що Фонсека готовий прийняти новий виклик і спробувати свої сили за кордоном.

Додамо, що сам Луческу добре відгукувався про роботу свого колеги і візаві перед матчами в Лізі Європи (нагадаємо, що на виїзді "гірники" перемогли 2: 1, а вдома 4: 0).Як повідомляв "Апостроф", "Шахтар" в 6-й раз поспіль зіграє в фіналі Кубка Україна-2015/16: за трофей "гірники" посперечаються з луганською "Зорею", яка в свою чергу вперше пробилася в цю стадії змагань.