Суперник Ломаченка поділився планом на чемпіонський бій

Пуерториканець Роман Мартінес, суперник українського боксера Василя Ломаченка вважає, що він може перевершити його в швидкості мислення і скористатися своїми козирями під час чемпіонського бою 11 червня в Нью-Йорку.

Про це володар титулу чемпіона світу у другій напівлегкій вазі (до 58,9 кг) розповів в інтерв'ю Boxingscene.

"Ключ у тому, щоб не давати Ломаченко думати. Потрібно його пресингувати. Потрібно атакувати, але робити це розумно, тому що він дуже хороший і технічний боксер, він знає, як атакувати самому. Тому, коли він атакує сам, потрібно спробувати втягнути його в розмін. Але найголовніше - атакувати корпус і не давати йому думати під час бою. Я збираюся боксувати з розумом. Буду боксувати, коли в цьому буде необхідність, буду тиснути, коли мені це знадобиться. Ломаченко вміє клинчувати, ухилятися від ударів і ставити свого суперника в незручне становище. Але ми розробили план з його нейтралізації ", - зазначив Мартінес.

На кону поєдинку стоятиме титул Мартінеса. У свою чергу Ломаченко є чемпіоном світу за версією WBO в більш молодшій вазі - до 57,2 кг. За інформацією ЗМІ, в разі перемоги над Мартінесом і завоювання пояса в 130-фунтовій вазі Ломаченко має намір залишитися в цій категорії. Тоді йому доведеться розлучитися з титулом чемпіона в 126 фунтах.

Зазначимо, що на рахунку 33-річного Романа Мартінеса 29 перемог, 3 нічиї та 2 поразки в 34 матчах. У Ломаченко - 5 перемог, одна поразка в 6 боях. 3 перемоги він здобув достроково - нокаутом.

Нагадаємо, що минулого разу Ломаченко боксував 7 листопада 2015 року: в Лас-Вегасі він нокаутував мексиканця Ромуло Коасічу. Мартінес бився 12 вересня проти кривдника Ломаченка Орландо Салідо (українець програв мексиканцю рішенням суддів 1 березня 2014 роки). У цій зустрічі була зафіксована нічия.

Як повідомляв "Апостроф", бій за звання чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі між українцем Олександром Усиком і поляком Кшиштофом Гловацьким може відбутися в Києві. Також не виключено що матч прийме Польща, проте в цьому випадку він пройде не влітку, а в перший місяць осені.

За матеріалами Sportarena.