RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Перемоги Польщі, Хорватії та Німеччини: результати і відео голів третього дня Євро-2016

12 червня відбулося три поєдинки групового турніру Євро-2016: в одному з них, в рамках квартету С, збірна України програла 0:2 Німеччини. В іншій зустрічі групи Польща здолала Північну Ірландію 0:1. Також було зіграно ще один матч в групі D - Хорватія з рахунком 1:0 відсвяткувала перемогу над Туреччиною.

Після трьох ігрових днів можна відзначити, що лише Німеччина на сто відсотків підтверджує статус фаворита. Поки ні Франція, ні Англія не продемонстрували все, на що здатні і на що розраховують глядачі.

12 червня

Група D

16:00. Париж. Туреччина - Хорватія - 0:1. Модріч, 41.

У хорватській команді на полі столичного стадіону "Парк де Пренс" зіграло відразу троє нинішніх або колишніх гравців з українських клубів: Даріо Срна з "Шахтаря", Домагой Віда з "Динамо", а також екс-латераль "Дніпра" Іван Стрініч.

Група С

19.00. Ніцца. Польща - Північна Ірландія - 1:0. Милик, 51.

Українці після першого туру займають останнє місце в групі С, однак з тим рівнем гри, який вони показали проти Німеччини, підопічні Михайла Фоменка заслуговують на вихід в плей-офф.

Детально про матчі українців з німцями читайте в матеріалі "Апострофа": Німеччина - Україна 2:0. Хроніка матчу Євро-2016, відео голів, онлайн