RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Українка викликала захват у мережі переможним забігом на чемпіонаті Європи: опубліковано відео

Відео з забігом української спортсменки Наталі Прищепи, яка завоювала золото в бігу на дистанції 800 метрів на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, викликало захоплення у користувачів соцмереж.

Відео опубліковано на сторінці НОК України та олімпійська команда в Facebook.

"Золотий" забіг для України! Як Наталя Прищепа виборола звання чемпіонки Європи в бігу на 800 метрів!" — наголошується в коментарі до відео.

За кілька годин відео з забігом Прищепи зібрало більше тисячі лайків і близько 180 перепостів.

"Краща з кращих! Коментатори навіть не пораділи за Наталю. Гнати тих коментаторів!", "Фантастичний фініш! Але коментатори це така ганьба і сором, що немає слів! Скільки це буде продовжуватися! В кращих традиціях СРСР!", "Вихід з коробочки виконаний блискуче! Вітаю!", "Молодчинка! Дуже важка дистанція... дуже мудро розподілила сили. Вітання!", "Фінішувала, неначе бігла 200 м. молодчинка!", "Потужно! Браво, Наталю! Цікаво, в нашій країні будуть спортивні трансляції, крім футболу?", "Наташа молодчинка. Пишаємося тобою. Ти найкраща з найкращих", — коментують відео користувачі Facebook.

"Ви подивіться тільки на цей забіг, і на цей фініш. Це просто космос. Молодчинка!!!" — коментує відео блогер Сергій Жорін на своїй сторінці в Facebook.

Відреагував і український президент Петро Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці травня українська фехтувальниця Ольга Харлан, яка виграла турнір "Московська шабля", що проходив в Росії, після церемонії нагородження з почуттям виконала гімн України.