RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Отримання українською спортсменкою громадянства РФ викликало хвилю зловтіхи у путінцев

В Росії бурхливо відреагували на отримання російського паспорта чотириразовою чемпіонкою світу з міжнародних шашок українкою Дар'єю Ткаченко.

Про зміну шашисткою громадянства повідомляється на інтернет-порталі правової інформації РФ, передає Lenta.ru.

Як пишуть російські журналісти, в 2016 році Ткаченко під російським прапором виграла світову першість з турецьких шашок. 32-річна спортсменка двічі перемагала на чемпіонатах Європи з міжнародних шашок і в континентальній першості з міжнародних шашок серед жінок у бліц-програм.

"Ох сміхота, ну як тут можна не сміятися у всю глотку, природно всі біжать з цієї недокраїни, хто там нормальні якщо вони ще залишилися, треба бігти, бігти", "Всі біжать з фашистського мордора, хто куди може", "Хунта довго не протримається", "Будь який розумний українець хоче бути росіянином... Ну хто скаже, що я брешу? Ось Вассерман як приклад", "От відразу видно — не дурепа", "Розумниця. Сподіваюся, держпідтримка буде. Наскільки розумію, Карякіну і Лагно скаржитися особливо не на що", - кепкують росіяни в коментарях до новини.

Як повідомляв "Апостроф", український борець греко-римського стилю Жан Беленюк після поразки у фіналі Олімпіади-2016 нібито заявив про те, що може змінити громадянство. Пізніше сам спортсмен спростував цю заяву.