Соцмережі захопилися українцями на Паралімпіаді

Звістка про те, що три українських спортсмени посіли три призових місця в змаганнях з академічного веслування на Паралімпіаді, викликала бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Потрійну перемогу українців обговорюють користувачі Facebook і Twitter.

"Неймовірно схвилювала подія на плаванні — повністю весь світовий медальний п'єдестал — український! 200 м комплекс: Денис Дубров, Максим Кріпак і Максим Ванзенко. Звучить наш рідний гімн, і три українські прапори піднімаються в Ріо, дивуючи спортивний світ. Як чудово", — пише на своїй сторінці у Facebook президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич.

"Нічого особливого, просто три українці на Паралімпіаді в Ріо посіли всі три призових місця в одному запливі", — пише на своїй сторінці у Facebook український журналіст Василь Крутчак.

"Паралімпійці продовжують свій переможний шлях у Ріо. Весь п'єдестал український в одному запливі", — пишуть у Twitter Непогана Тетяна.

Як повідомляв "Апостроф", 10 вересня українські спортсмени на Паралімпіаді-2016 в Ріо вийшли на третє місце в загальнокомандному заліку.