Легендарний бразилець може відновити кар'єру заради "Шапекоенсе"

Легендарний Роналдіньо розгляне можливість відновлення кар'єри для виступів за бразильський "Шапекоенсе", гравці і співробітники якого загинули в авіакатастрофі.

"Зараз дуже важкий час. Надалі, якщо хтось вийде з нами на зв'язок, ми готові до переговорів. Можу тільки сказати, що ми тут, і ми хочемо допомогти. Роналдіньо підходить для цього. Але зараз набагато важливіше допомогти сім'ям, і було б неправильно зараз будувати плани. Ми відчуваємо причетність до цього, як і всі бразильці. Ми разом", - наводить слова брата і агента Роналдіньо Роберто Ассіса "Р-спорт" з посиланням на Globo Esporte.

Також повідомляється про те, що відновити кар'єру і приєднатися до "Шапекоенсе" може легенда аргентинського футболу Хуан Роман Рікельме.

Нагадаємо, літак з командою "Шапекоенсе" розбився по дорозі з Болівії в Колумбію, де бразильський клуб повинен був провести фінальний матч Кубка Судамерикана. У катастрофі загинули майже всі футболісти і співробітники клубу за винятком захисників Алана Рушела і Еліу Нету, а також голкіпера Жаксона Фоллмана. Ще один воротар Данилу помер в лікарні від отриманих травм.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гранди іспанського футболу допоможуть "Шапекоенсе".