RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Рекордсмен збірної України зробив заяву щодо подальшої кар'єри

Рекордсмен збірної України за кількістю проведених матчів Анатолій Тимощук заявив, що може продовжити кар'єру футболіста. Екс-гравець "Кайрата" розглядає пропозиції як щодо продовження кар'єри гравця, так і щодо тренерської роботи.

"Зараз розглядаю пропозиції щодо продовження своєї футбольної кар'єри або початку тренерської кар'єри. Є хороші варіанти і пропозиції. Більше, звичайно, на тренерську посаду... Зараз всім, хто звертається до мене, прошу дати мені відпочити, тому що був довгий і насичений сезон, багато матчів важких було, чемпіонат Європи... Влітку не вдалося відпочити, тому хочу зараз взяти невелику паузу, а потім вже думати про те, як рухатися далі", - сказав Тимощук в інтерв'ю Sport.ua.

"Чи відчуваю в собі сили продовжувати кар'єру? Так, відчуваю. Але чи буду продовжувати - ще не ясно", - також сказав екс-гравець збірної України.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що Тимощук може стати асистентом Мірчі Луческу в "Зеніті", але футболіст уникнув прямої відповіді на це питання: "Ми давно з Містером в хороших відносинах. Коли є можливість - телефонуємо один одному або зустрічаємося, вечеряємо разом. Це спілкування залишилося ще з часів "Шахтаря" і, я думаю, що Луческу потрібна інформація про те, що відбувається в клубі, в місті, з уболівальниками і не більше того. Поки я ще не прийняв рішення, але пропозиції у мене є".

Як повідомляв "Апостроф", колишній наставник збірної України попросив Тимощука не працювати в країні-агресорі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: