Рекордсмен збірної України зробив заяву щодо подальшої кар'єри

Рекордсмен збірної України за кількістю проведених матчів Анатолій Тимощук заявив, що може продовжити кар'єру футболіста. Екс-гравець "Кайрата" розглядає пропозиції як щодо продовження кар'єри гравця, так і щодо тренерської роботи.

"Зараз розглядаю пропозиції щодо продовження своєї футбольної кар'єри або початку тренерської кар'єри. Є хороші варіанти і пропозиції. Більше, звичайно, на тренерську посаду... Зараз всім, хто звертається до мене, прошу дати мені відпочити, тому що був довгий і насичений сезон, багато матчів важких було, чемпіонат Європи... Влітку не вдалося відпочити, тому хочу зараз взяти невелику паузу, а потім вже думати про те, як рухатися далі", - сказав Тимощук в інтерв'ю Sport.ua.

"Чи відчуваю в собі сили продовжувати кар'єру? Так, відчуваю. Але чи буду продовжувати - ще не ясно", - також сказав екс-гравець збірної України.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що Тимощук може стати асистентом Мірчі Луческу в "Зеніті", але футболіст уникнув прямої відповіді на це питання: "Ми давно з Містером в хороших відносинах. Коли є можливість - телефонуємо один одному або зустрічаємося, вечеряємо разом. Це спілкування залишилося ще з часів "Шахтаря" і, я думаю, що Луческу потрібна інформація про те, що відбувається в клубі, в місті, з уболівальниками і не більше того. Поки я ще не прийняв рішення, але пропозиції у мене є".

Як повідомляв "Апостроф", колишній наставник збірної України попросив Тимощука не працювати в країні-агресорі.