RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Тріумф Світоліної на Тайвані: опубліковано відео

Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася своїми враженнями від перемоги на турнірі WTA, який проходив на Тайвані.

За словами українки, вона навіть не могла подумати про те, що дійде до фіналу турніру.

"Це неймовірно, я навіть не думала, що буду виступати в фіналі, тому що у мене був дуже важкий матч в 1/4. Мене тішить те, як мені вдалося сьогодні зіграти. Я отримала велике задоволення від того, як тут хворіють на трибунах. Глядачі підтримували мене, щоб я грала все краще і краще.

В першу чергу вітаю Шуай та її команду, для вас це був хороший тиждень. Спасибі всім болбоям і суддям за вашу роботу, а також спонсорам і владі за організацію турніру на такому високому рівні. Сподіваюся, я повернуся сюди наступного року, щоб знову отримати задоволення від цих змагань.

Спасибі і моїй команді, ми важко працювали кожен день і, мабуть, це того варто було (сміється). Велике спасибі всім, хто за мене вболівав. Під час мого чвертьфіналу, коли я поступалася в рахунку, ви мене підштовхували йти вперед. Підтримка для мене - це завжди щось особливе. Сподіваюся, в наступному році я повернуся сюди, щоб захистити свій титул", - наводить слова Світоліної портал "Великий теніс України".

Кращі моменти матчу:

Церемонія нагородження:

Раніше "Апостроф" повідомляв, що перша ракетка України Еліна Світоліна поліпшила свою позицію в списку кращих тенісисток планети (WTA).