RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Фонсека не вважає "Шахтар" фаворитом у матчах проти "Сельти"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і півзахисник "гірників" Фред поділилися думкою про майбутній матч проти "Сельти" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Я можу тільки найкращим чином відгукуватися про "Сельту". Її результати в цьому сезоні говорять самі за себе. Потрібно подивитися на їх поєдинки з "Барселоною" і "Реалом". Ми очікуємо на складну гру. "Сельта" - досвідчена і агресивна команда. Ми побачимо хороший матч.

У "Сельти" є перевага. З моменту нашої паузи "Сельта" зіграла 13 офіційних матчів. Ми після нашої паузи теж готувалися до важливого поєдинку, але тим не менше ця перевага у іспанців є, і ніхто цього не приховує", - наводить слова Фонсеки MatchDay.

Також португальський фахівець заявив, що в цій парі немає фаворитів: "Я не буду говорити, хто фаворит. "Сельта" і "Шахтар" - дві сильні команди. Ми побачимо два цікаві матчі, і обидві команди можуть пройти далі. Фаворитів тут немає".

"У Віго ми приїхали максимально мотивованими. Ми будемо боротися за максимальний результат. "Сельта" - дуже сильна і небезпечна команда. Вони провели відмінний відрізок. Але ми теж готувалися і завтра вийдемо на поле, щоб проявити найкращі якості", - підкреслив Фред.

Як повідомляв "Апостроф", раніше головний тренер "Сельти" розповів про підготовку до матчу проти "Шахтаря", який, нагадаємо, відбудеться 16 лютого.