RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 25 лютого

Українська Прем'єр-ліга повертається після зимової перерви. 25 лютого буде зіграно три поєдинки, в тому числі - центральний матч туру між "Зорею" та "Динамо".

14.00. "Зоря" - "Динамо"

Стадіон - "Славутич-Арена", Запоріжжя

Арбітр - К. Труханов

У Запоріжжі зустрінуться третя і друга команди чемпіонату. У таблиці їх розділяє всього три очки, але цей матч, безумовно, не буде вирішальним у боротьбі за "срібло" - попереду у "Зорі" і "Динамо" буде ще два очних протистояння. А матч цих команд у першому колі, нагадаємо, завершився поразкою киян з рахунком 0:1. У той же час в Кубку України "Динамо" впоралося з "Зорею" - 5:2.

Букмекери вважають "Динамо" фаворитом цього матчу: коефіцієнт на перемогу киян - 1,42, на нічию - 4,50, тоді як на перемогу "Зорі" - 8,00.

14.00. "Олімпік" - "Сталь"

Стадіон - "Арена Львів", Львів

Арбітр - Я. Козик

"Сталь" проведе свій перший матч під керівництвом нового головного тренера Леоніда Кучука. Клуб з Кам'янського спробує взяти реванш у п'ятої команди чемпіонату за домашню поразку в першому колі (2:3).

Котирування букмекерів на цей матч виглядають наступним чином: 2,35 - 3,30 - 3,10.

17.00. "Олександрія" - "Волинь"

Стадіон - КСК "Ніка", Олександрія

Арбітр - М. Кривоносов

Команда з верхньої шістки приймає команду з нижньої частини турнірної таблиці, яка вже втратила шанси на потрапляння в топ-6. "Олександрія" вдало провела кінцівку осінньої частини сезону (3 перемоги і 2 нічиї в п'яти матчах) і спробує продовжити свій успішний виступ в чемпіонаті.

"Олександрія" є фаворитом цього матчу. Букмекери дають коефіцієнт 1,33 на перемогу олександрійців, 4,50 - на нічийний результат і 12,0 - на успіх гостей.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 19-го туру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: