RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

З'явилося відео смертельного ДТП за участю тенісистки Вільямс

Поліція департаменту Палм-Біч-Гарденс визнала, що відома американська тенісистка Вінус Вільямс не порушувала правила дорожнього руху перед ДТП, яка призвела до смерті 78-річного Джерома Барсона.

До таких висновків у поліції прийшли після додаткового розслідування, вивчивши відеозапис з камери спостереження, повідомляє Palm Beach Gardens.

Згідно відео, Вільямс в'їхала на перехрестя на зелене світло, але була змушена пригальмувати через рух іншого автомобіля, який виконував поворот і перегородив їй шлях. Коли Вільямс хотіла завершити виїзд з перехрестя і продовжила рух, в неї врізався автомобіль Барсонів, який на повній швидкості під'їхав до перехрестя, коли на світлофорі ще горіло червоне світло, і в'їхав на перехрестя вже на зелений сигнал світлофора.

Розслідування даної ДТП триває з урахуванням нових обставин. Раніше, нагадаємо, в поліції заявляли про винність Вільямс.

Внаслідок аварії, 78-річний Джером Барсон отримав травму голови і помер в лікарні через два тижні після ДТП. Дружина Барсона Лінда, яка перебувала за кермом автомобіля, була госпіталізована з численними забоями і переломами.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Вільямс довели до сліз на Вімблдоні.