RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Жирний, як свиня: кривдник Кличка зробив нову заяву про свою кар'єру

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що не знає, чи повернеться коли-небудь в ринг. При цьому британець порівняв себе зі свинею.

"Якщо я повернуся - буде офіційне оголошення про моє повернення, якщо ж ні - тоді до побачення. Я вже два роки не виходив у ринг, а щоб займатися боксом, його потрібно реально любити і бути дуже, дуже голодним до успіху - тільки так можна його досягти. Гроші? Я ніколи не займався боксом заради грошей.

Я другий чемпіон світу в історії, який пішов непереможеним, після Роккі Марчіано. Я об'єднав дивізіон, перемігши людину, яку ніхто не міг перемогти. Чи потрібно мені ще щось доводити? Так що, якщо я більше ніколи не вийду в ринг, можна буде сказати, що у мене була хороша кар'єра. Але якщо я повернуся, то для того, щоб знову стати найкращим", - наводить слова Ф'юрі boxingnews.com.ua з посиланням на BoxNation.

"Чи відчуваю я голод до боксу зараз? Я жирний, як свиня, і зараз я відчуваю голод тільки до бутерброду", - також сказав британець.

Нагадаємо, Ф'юрі не виходив в ринг з листопада 2015 року, коли рішенням суддів виграв у Володимира Кличка. Після цього британець двічі зривав реванш з українцем, попався на вживанні кокаїну, був позбавлений всіх чемпіонських поясів, а також боксерської ліцензії.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ф'юрі кинув виклик Ентоні Джошуа.