RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Судді повинні були вибачитися: Луческу висловився про арбітрів матчу Україна - Туреччина

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу поспілкувався з журналістами після поразки від збірної України в грі відбору на чемпіонат світу-2018, в якому українці виграли з рахунком 2:0.

Румунський тренер вважає, що у поразці його команди частково винні арбітри.

"Збірна України добре володіє м'ячем, ми це розуміли, і ми зобов'язані були зіграти більш сконцентровано. Повинен відзначити, що збірна України зібрана з двох команд, в той час, як у нас в команді гравці з 10 різних клубів. Крім того, українці вже провели кілька матчів в подібному складі, і вони були більш готові до цього матчу. Я не заперечую, що Україна грала добре, але перший м'яч був забитий з офсайду, другий – після того, як м'яч пішов в аут.

Звичайно, я не заперечую, що якщо б не було цих двох моментів, то вони могли б забити ще, але і повинен був пенальті у ворота України. У нас попереду ще три гри. Я розумію, що нашій команді необхідно час.

У нас є склад, у якого великий потенціал, який може досягти успіху.

Я показував судді, що він помилився в обох забитих м'ячах України, і вони, принаймні, повинні були вибачитися за це. Тому що ці моменти дали перевагу Україні. Але я ще раз підкреслю, що Україна виграла заслужено", - зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий український футболіст залишив іспанський клуб і повернувся на батьківщину.