RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Хацкевич прокоментував переможний старт "Динамо" в Лізі Європи

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич поділився емоціями після перемоги над "Скендербеу" у першому турі Ліги Європи.

Кияни переграли албанців з рахунком 3:1.

"Буквально три дні тому у нас тайми теж відрізнялися в плані агресивної гри в атаці. У чому причина? У тому, що два центральних захисника, від яких вимагається швидкий початок атак, зміна напрямку, дуже багато грали поперек і назад.

Це неправильно. У нас не було гравця між лініями, який вів би гру і загострював її. У другому таймі був потужний початок, дуже добре увійшов у гру Мораєс.

Після другого м'яча ми вже контролювали хід гри. Головне, що ми добилися перемоги в першій грі. Але вам краще не знати, що я сказав футболістам у перерві.

Ті моменти, які були в першому таймі, ми зобов'язані були реалізовувати. Я розумію, якщо рахунок 2:0 або 3:0. Але коли Гармаш віддавав передачу впоперек з трьох метрів, а не бив по воротах. Те ж саме Гонсалес. Потрібно брати відповідальність на себе. Якби ми забили, було б гарно, але спочатку треба домогтися результату, а потім вже грати красиво.

Для Віди позиція правого захисника не нова. По моментах він підключається до атак. За моментами бачить ситуацію. У першому таймі від нього виходила гострота, він вклинювався навіть в центральну зону. Намагався доставляти м'яч до прапора. Домагой зіграв досить добре.

У команді штатний пенальтист – Хачеріді. Я серйозно вам кажу. Але, напевно, паспорта відкрили і Мбокані на правах старшого забрав цей удар. Найголовніше, що він забив", – сказав Хацкевич.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Зоря" почала груповий етап Ліги Європи з поразки.