RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У "Шахтарі" розповіли, як спробують домогтися успіху в Неаполі

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і півзахисник "гірників" Тайсон прокоментували майбутню зустріч з "Наполі" в Лізі чемпіонів. Матч відбудеться сьогодні, 21 листопада.

НАПОЛІ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Ми дуже поважаємо "Наполі". Багато хто справедливо визнає, що зараз це одна з найкращих команд Європи і найкраща в Італії. Нею керує чудовий тренер, якого я поважаю. Ми намагаємося завжди залишатися самими собою. Так, любимо домінувати і проводити більшість часу на половині суперника. Проте розуміємо, що нам доведеться зустрітися з "Наполі". Можливо, в деяких моментах доведеться підлаштовуватися під хід подій. Однак я можу пообіцяти, що в основному ми будемо слідувати власним принципам.

Якщо є думка, що ми приїхали сюди зі стратегією оборонятися, то ні - такого не буде. Напевно, в певні відрізки будемо проводити більше часу без м'яча, але це лише через якості неаполітанської команди. Ми не боїмося і приїхали сюди, щоб показати свою гру, а не ховатися від неї", - наводить слова Фонсекі офіційний сайт "Шахтаря".

"Ми будемо намагатися показувати свій футбол. Так, психологічний стан грає важливу роль, але треба вийти на поле дуже сконцентрованими і діяти у властивій нам манері, щоб домогтися результату і, можливо, вийти в наступний раунд", - сказав Тайсон.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матч "Наполі" - "Шахтар".