RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Не варто недооцінювати: в "Шахтарі" і "Ромі" прокоментували жеребкування ЛЧ

Представники "Шахтаря" і "Роми" прокоментували результат жеребкування 1/8 фіналу - донецький і римський клуби посперечаються за путівку в наступний етап.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін в коментарі клубній прес-службі зазначив, що підсумком жеребкування залишилися задоволені в обох клубах: "Ми вже говорили з представниками "Роми" після церемонії. Можу сказати, що і ми, і італійці задоволені жеребкуванням".

"Рома" не найгірший варіант, якщо враховувати, що в можливих суперників були і "Барселона", і ПСЖ, і МЮ. Вважаю, для нас це хороше жеребкування. Успішний досвід з цією командою є, і слід ним скористатися. Італійці вийшли з групи з першого місця, випередивши "Челсі" і "Атлетіко". Це дуже показовий факт, який говорить про високий клас суперника. Крім того, в "Ромі" зараз зібрані сильні футболісти: той же Наінгголан, Едін Джеко, голкіпер Алісон.

Треба дуже і дуже серйозно готуватися до матчу, тим більше що для нашої команди він один з перших в наступному році - відразу після двох з половиною місяців перерви. Необхідно бути на належному рівні як фізично, так і морально, і не забувати, що "Рома" показує дуже якісний футбол", - також зазначив гендиректор "Шахтаря".

Директор "Роми" Франческо Тотті підкреслив, що римлянам не варто недооцінювати "Шахтар": "Виходячи з того, які були можливі варіанти, то жереб хороший. Але не варто недооцінювати "Шахтар". Його гравці хороші технічно і фізично, команда добре грає вдома".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що букмекери оцінили шанси "Шахтаря" на вихід в чвертьфінал ЛЧ.