Ультрас влаштували бійку з поліцейськими в Одесі

Фанати "Карпат" влаштували бійку з поліцейськими на залізничному вокзалі в Одесі після матчу львівського клубу проти "Чорноморця".

Як повідомляє "Таймер" з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в Одеській області, близько 22:00 увагу патрульних привернула компанія молодих людей, яка порушувала громадський порядок. Фанати не тільки не відреагували на вимоги інспекторів припинити безлади, а й, користуючись чисельною перевагою, влаштували бійку з поліцією.

В результаті двоє правоохоронців отримали закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забої і садна, а у одного із співробітників також діагностовано травму ноги.

"На місце події негайно прибули додаткові патрульні екіпажі, які втихомирили розлючених бешкетників, затримали їх і доставили у відділення поліції для правової кваліфікації їх дій", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 КК ("насильство по відношенню до співробітника правоохоронного органу").

Відзначимо, що "Чорноморець" і "Карпати" зіграли внічию - 0:0.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вболівальники російського "Спартака" влаштували криваве побоїще в Іспанії.