Засипле градом ударів: експерт боксу дав прогноз на супербій Ломаченко - Лінарес

Експерт боксу і телекоментатор В'ячеслав Поночовний дав свій прогноз на поєдинок між українцем Василем Ломаченком та венесуельцем Хорхе Лінаресом.

ЛОМАЧЕНКО - ЛІНАРЕС: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Про те, як може завершитися бій, Поночовний розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"У мене очікування тільки яскравого і барвистого поєдинку, тому що Лінарес є ідеальним опонентом для того, щоб Василь розкрив всі свої можливості. Вони розкриваються тоді, коли суперники Василя теж атакують, не заходять в глухий захист і не думають, як зіпсувати бій. І хочеться вірити, що Лінарес не такий, як той же Рігондо (якого Василь переміг у попередньому бою, - "Апостроф"), він дійсно викладеться на всі 100, віддасть всього себе і ми побачимо яскравий, крутий бій", - зазначив Поночовний.

"Хочеться вірити, що Лінарес не здасться. Але я думаю, що у Василя є всі шанси завершити бій достроково, тому що у Лінареса проблеми з розсіченнями. Тобто через це може бути зупинка бою. Також допускаю, що і рефері може зупинити бій. Навіть якщо це не буде одноударний нокаут, то Ломаченко засипле суперника градом ударів і рефері буде змушений зупинити бій", - підкреслив експерт.

"Мій прогноз - я думаю, буде дострокова перемога Ломаченка в другій половині бою. Можливо, рефері буде змушений зупинити бій. Тобто технічний нокаут або зупинка бою через розсічення. Але буде серйозна перевага по ходу поєдинку і рефері зупинить бій", - резюмував Поночовний.

Більше читайте на "Апострофі": 12 рук Васі і нова інтрига - прогноз на супербій Ломаченка і Лінареса

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою.