RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Увійде в історію: Гассієв голосно висловився про бій з Усиком

Російський боксер Мурат Гассієв (26-0, 19 КО), який є чемпіоном світу за версіями WBA і IBF в першій важкій вазі, поділився очікуваннями від фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти українця Олександра Усика (14-0, 11 КО), який володіє чемпіонськими поясами за версіями WBO і WBC.

УСИК - ГАССІЄВ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

"У першу чергу я очікую як завжди важкого бою. Потрібно бути готовим до всього і перебудовуватися по ходу бою. Я, звичайно, знаю сильні сторони Усика. Що я зможу протиставити цьому - покаже тільки бій.

І мій тренер, і я розуміємо, що з кожним новим боєм противники у мене тільки сильніше. Якщо не враховувати турнір, то Усик і так вважався лідером рейтингу в нашому вазі, а його вихід у фінал турніру зайвий раз довів всю обгрунтованість того, що він стоїть на чолі цього рейтингу. Так що я впевнений, що зараз мене чекає найсильніший суперник за всю мою кар'єру.

Те, що мій бій з Олександром Усиком увійде в історію, я розумію, оскільки буде визначен абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі. Це дуже серйозно. Я постараюся зробити все можливе, щоб здобути перемогу", - наводить слова Гассієва прес-служба Федерації боксу Росії.

УСИК - ГАССІЄВ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Нагадаємо, що бій Усик - Гассієв відбудеться в Москві 21 липня. У цьому поєдинку будуть розіграні пояси за версіями WBA, WBC, IBF, WBO, а також вакантний титул The Ring.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, який прогноз на цей бій дав колишній тренер Усика.