У команді непереможного британського боксера назвали можливу дату бою з Усиком

Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) Едді Хирн заявив, що його підопічний хоче провести бій з українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

"З Джошуа всі хочуть боксувати. В тому числі і Усик. Він планує битися з Джошуа, а ми плануємо, як йому досягти цієї мети. По-перше, Усику доведеться пройти крізь Тоні Белью. Це - єдиний пріоритет для Усика. У команді українця розуміють, що є й інші кандидати на бій з Джошуа. Вони готові провести парочку великих боїв в хевівейте.

Бій може відбутися навіть в квітні. Тому що і Джошуа хоче битися з Усиком. Джошуа завжди хоче випробувати себе на тлі когось неймовірного, блискучого. І він вважає таким бійцем Усика", - наводить слова Хірна xsport.ua з посиланням на BoxingScene.

28-річний Джошуа є чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF в суперважкій вазі. У 2017 році Джошуа технічним нокаутом переміг Володимира Кличка.

Нагадаємо, що 30-річний Усик кілька днів тому став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі і після цього заявив про готовність перейти в суперважку вагу.

Раніше "Апостроф" наводив слова Хірна, який назвав можливу дату бою Усика з Белью.