Тренер "Шахтаря" відповів на жорстоку заяву боса "Зорі"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека відповів на образу з боку генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова.

Слова португальського тренера наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Не уявляю, хто це писав і говорив. Я не знаю цієї людини, тому не можу ніяк прокоментувати. Можу лише привітати "Зорю", тому що вона виграла заслужено. Це була не удача, а дійсно їх заслуга. Мої щирі вітання "Зорі", тренеру і футболістам.

Тепер по "Бразі". Я охарактеризував "Зорю" як команду, яка знаходиться на третьому місці в чемпіонаті України, як команду, яка чудова у своїй грі і показує цікавий футбол. Однак я сказав, що "Брага" сильнішим за "Зорю". І навіть зараз, незважаючи на те, що пройшла "Зоря", я продовжую говорити, що "Брага" сильніше. Навіть сам тренер "Зорі" сказав, що "Брага" сильніше", - сказав Фонсека.

"Якщо говорити про той факт, що я хотів, щоб "Брага" пройшла далі, - це абсолютно нормально. Це мій колишній клуб, де у мене величезна кількість друзів. Якщо завтра я не буду в "Шахтарі", а він буде грати в Португалії, я абсолютно впевнений, що буду вболівати за "Шахтар", незалежно від суперника, з яким він зустрінеться. Це абсолютно нормальні ситуації, в них немає нічого особливого. я завжди ставлюся з великою повагою до цього, саме тому я тоді так сказав. Але у людей є свобода слова, і вони можуть говорити все, що хочуть і думають. але я не буду кому ентіровать це", - додав португалець.

Нагадаємо, Рафаїлом назвав Фонсека "х*секой" через те, що португальський тренер перед зустріччю "Зорі" з "Брагою" в кваліфікації Ліги Європи віддав перевагу португальському клубу.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" жорстко відповіли на скандальну заяву "Динамо".